El Reglament

Reglament Mitja Marató 2014

La cursa es regeix pel reglament aprovat per a curses de fons per la Federació Catalana d’Atletisme i per les presents condicions.

1.- La distància de la Mitja Marató és de 21000. El recorregut compta amb avituallaments líquids (aigua) cada 5 km. Aproximadament (km5, 10, 15 i arribada). La sortida serà el dia  27 d’abril de 2014 a les 10:00

2.- Els Atletes que participin a la cursa ho fan acceptant voluntàriament i conscientment aquestes condicions i Reglaments i assumint que és troben en condicions físiques i mèdiques suficients per a afrontar la prova.

3.- L’organització declina tota responsabilitat pels perjudicis que els participants i els seus acompanyants puguin patir abans, durant i després de la cursa. Tot i això, l’organització ha contractat, segons preveu la legislació vigent, una assegurança de responsabilitat civil i compta amb els serveis d’urgència obligatoris per aquest tipus de proves esportives.

4.- El màxim de participació a la Mitja Marató és de 900 atletes. Al moment que s’arribi a aquesta xifra d’inscrits es tancaran les inscripcions a la Mitja, independentment de la data.

5.- Categories: de 18 a 40 anys i de 41 cap amunt, les categories són tant per a dones com per a homes. (prevaldrà el premi de major valor i no seran acumulatius)

- Cadires de rodes una sola categoria per sexes

NO S’ACCEPTARAN inscripcions de menors d’aquesta edat amb l’excpció de 16 a 17 anys amb l’autorització per escrit del pares o tutors legals, reconeixent les abtituts tant fisiques com de salut bones per tal de realitzar la Mitja del Baix Montseny .

7.- Les inscripcions es tancaran el 24 d’abril. No es realitzaran inscripcions el dia de la cursa.

8.- No es faran inscripcions presencials .- Les inscripcions per Internet (fins el 24 d’abril)) es poden realitzar a través del web de la cursa www.mitjabaixmontseny.com, on són els enllaços per fer les inscripcions.

10.- Les inscripcions són personals i intransferibles. Un cop realitzada, no es retornaran els diners de la mateixa ni es permetran canvis de dades.

11.- Les condicions meteorològiques adverses no seran motiu de suspensió de la cursa, tret d’ordre governativa en contrari.

12.- L’organització podrà desqualificar el corredor que es mostri despectiu o incorrecte amb els atletes, el públic i/o l’organització, així com aquells atletes que no passin pel control de pas o no facin el recorregut complert.

13.- El temps màxim per acabar la Mitja Marató és de 2h.30min. amb tancaments parcials als avituallaments (km.5: 35minuts; km.10: 1h.10min.; km 15:1h.45min.)

14.- Aquells atletes que, un cop fora de temps, decideixin seguir el recorregut seran

desqualificats i correran sota la seva exclusiva responsabilitat, ja que el recorregut restarà obert al trànsit de vehicles un cop siguin avançats pels vehicles de tancament de cursa.

15.- l’organització pot canviar la recollida dels dorçals amb previ avis.

16.- El fet de no passar per els punts de control suposarà la desqualificació de l’atleta.

17.- Els trofeus a repartir a la Mitja Marató són els següents:

- Els tres primers (Homes/Dones)

- 1er. veterà (H/D)

18.- El lliurament de premis es realitzarà a la mateixa zona de sortida-arribada de la Mitja Marató